Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İl Genel Meclis Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu, Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) çalışmaları için 12 milyon 14 bin lira ödenek aktarıldığını söyledi.

        Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Dulkadiroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, köylerde yapılması planlanan projeler ve ihtiyaçların karşılanması amacıyla İl Özel İdaresinden ödenek aktarımında bulunulduğunu belirtti.

        Yazılı yapılan açıklama ise şöyle:

        "Köy ortak kullanım alanlarını kilit parke yapıyoruz. Köylerimizin yollarını asfalt ile kaplıyoruz. Şehirde bulunan imkanları köylümüzün de ayağına götürüyoruz. Köylerin temel ihtiyaçlarına yönelik hizmetleri KÖYDES aracılığıyla hızlıca yapıyoruz.

        Şehirdeki altyapı hizmetlerine, yollara ve içme suyu hatlarını köylere kavuşturarak, yaşam kalitesini yükseltmeyi amaçlıyoruz. KÖYDES ödeneklerinin dağıtımında, trafik yoğunluğu, nüfus fazlalığı ve artış hızı, çevresine hizmet verme potansiyeli gibi kriterlere öncelik verdik.

        Bu kapsamda Akçakent'e 858 bin 269 lira, Akpınar'a 1 milyon 176 bin 80 lira, Boztepe'ye 861 bin 65 lira, Çiçekdağı'na 1 milyon 726 bin 840 lira, Mucur'a 1 milyon 660 bin 638 lira, Kaman'a 2 milyon 520 bin 935 lira ile merkeze 3 milyon 210 bin 985 lira ödenek aktarıldı"

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırşehir İlçeleri
        Tüm Kırşehir Haberleri
         Kırşehir

        Kırşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa