Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ağrı ilçe ve belde belediye başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, Vali Süleyman Elban'ın başkanlığında gerçekleştirildi.

        Dedeli Beldesi'nde düzenlenen toplantıya Patnos Kaymakamı Ümit Altay, Dedeli Belde Belediye Başkanı Veysi Durak, Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, Taşlıçay Belediye Başkanı İsmail Taşdemir, Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, , Yayladüzü Belde Belediye Başkanı Selahattin Aysu, Yücekapı Belde Belediye Başkanı İlhami Zeyrek ve Tahir Belde Başkanı Cemal Şerefoğulları katıldı.

        Vali Süleyman Elban, Belediye Başkanlarıyla il ve ilçelerdeki kamu yatırımları, projeler, desteklemeler ve yapılan hizmetler hakkında istişarede bulunarak bu toplantıların devam edeceğini söyledi.

        Patnos ve Dedelinin gelişmesinde, halkın hizmetinde olan her türlü çalışmayı birlikte yapacaklarını ifade eden Dedeli Belediye Başkanı Veysi Durak, "Valimiz Süleyman Elban'ın öncülüğünde ve ev sahipliğimizde Belediye Başkanları istişare ve değerlendirme toplantısını gerçekleştirmek üzere bir araya geldik. Başta Valimiz olmak üzere toplantımıza iştirak eden Belediye Başkanı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ağrı İlçeleri
        Tüm Ağrı Haberleri
         Ağrı

        Ağrı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa