Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir'in Balya ilçesinde, ilçeye 47 kilometre uzaklıktaki Dereköy İlkokulu, dezavantajlı şartlarına rağmen çalışmalarıyla öne çıkıyor. Balya Dereköy ilkokulunda öğrencilerin bedensel ve zihinsel gelişimlerini güçlendirmek, doğru düşünme, doğru hamle ve doğru sonuç için zeka oyunlarına ağırlık verildi.

        Dereköy İlkokulu'nda, atalarımızın oynadığı ve unutulmaya yüz tutmuş oyunları gün yüzüne çıkarmak, unutulmamasını sağlamak ve yeni nesillere tanıtmak ve öğretmek amacıyla bir dizi etkinlikler düzenleniyor. Okulda, zeka oyunları da devam ediyor. Bu bağlamda öğrencilere reversi, mangala, q'bitz gibi zeka oyunları öğretiliyor. Etkinliklerin devam edeceğini anlatan Okul Müdürü Özkan Aravacıklı "Akıl ve Zeka Oyunları öğrencilerimizin hem hafızalarını geliştiriyor hem de öğrencilerimize doğaçlama gelişen sorunlara karşı çözüm üretme alışkanlığı kazandırıyor. Öğrencilerimiz hem eğleniyor hem de kendilerini geliştiriyor. Biz burada öğrencilerimiz için varız ve onlar için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa