Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Giresun Çamoluk ilçesinde Usluca köylüleri tarafından Zeytin Dalı Harekatı'nın başarıyla sonuçlanması nedeniyle 25 küçükbaş hayvan şükür kurbanı olarak kesildi. Kesilen kurbanlar Mehmetçiğin görev yaptığı karakollara dağıtıldı.

        İlçenin Usluca köyü Muhtarı Yılmaz Kütük yaptığı açıklamada, "Köylülerimiz Afrin'de terör örgütüyle mücadele ederek büyük zafer kazanan Mehmetçiklere moral ve destek vermek için yardım kampanyası başlattı. İstanbul'daki Usluca Köyü Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Selçuk Dokgöz'ün de katkılarıyla köylülerimiz kurban bağışında bulundu. Köyümüzün yaptığı bağışların vekaletini alarak Afrin'i teröristlerden temizleyen kahraman Mehmetçiklerimiz için Hatay'da şükür kurbanı kestik. Giresunlu hemşehrimiz Hatay Kumru Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu'da kurbanların Mehmetçiklere ulaştırılmasında yardımcı oldu. Kaymakamımızın desteğiyle 25 adet küçükbaş kurban, Mehmetçiğin görev yaptığı karakollara gönderildi. Vatan bizim bu topraklar bizim. Bu vatan bize altın tepsi de sunulmadı. Her karışına oluk oluk kan akıttık. Sakarya'da, Çanakkale'de, Dumlupınar ve Afyonkarahisar'da. Bugünden sonra da vatanımızı hiçbir şekilde böldürmeye izin vermiyoruz ve verdirmeyeceğiz. Bu can bu bedende olduğu sürece vatanımız için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Kaymakamımıza, köy dernek başkanımıza ve duyarlı davranışlarından dolayı köylülerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Giresun İlçeleri
        Tüm Giresun Haberleri
         Giresun

        Giresun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa