Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Kars'ta, AK Partili belediyelerin trilyonluk borçlarla belediyeleri devralmalarına rağmen adeta devrim niteliğinde yatırımlar yaptığını belirtti.

        Başkan Adem Çalkın, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile birlikte adeta Kars'ın çehresinin değiştiğini kaydetti.

        Çalkın, Kafkas Üniversitesi'nde 82 güvenlik görevlisinin kadroya geçmesinde yaşadığı sorunların da Bakan Ahmet Arslan'ın girişimleriyle çözüldüğüne dikkat çekti.

        AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, AK Parti Kars İl Başkanlığı'nda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Çalkın, Kars'a yapılan yatırımları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

        "Kars'ta AK Partili belediyeler devrim niteliğinde yatırım yaptı"

        Başkan Adem Çalkın, "Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Projesi AK Parti hükümeti döneminde yapıldı, ona bağlı Lojistik Merkezin Bakanımızın bakan olduktan sonra ne kadar yakından ilgilendiğini, ne kadar büyüttüğünü ve bugünde ne aşamaya geldiğini, yapılan Kombinayı, yeni yapılan hastaneye ilaveten yetinmeyip 500 yataklı bir devlet hastanesinin programlanıp yeniden yapıldığını hatırlatmak lazım. Şunu hatırlamak lazım; Ahmet Arslan bizim ortak değerimizdir. Bugün Ahmet Arslan'la, bakanımızla AK Parti icraatlarıyla sadece Kars övünmüyor, Iğdır övünüyor, Ardahan övünüyor, Ağrı da övünüyor. Bölgenin hepsi övünüyor. Bizler neden bardağın boş tarafına bakıyoruz anlamış değilim. AK Parti'nin hizmetlerini görmek isteyenler Selim'e, Sarıkamış'a, Arpaçay'a, Akyaka'ya, Dağpınar'a, Susuz'a gidip gezebilirler. Benim Belediye Başkanlarım, 6 tane Belediye Başkanımız var. Bazı Belediye Başkanlarımız trilyonluk borçları devralmalarına rağmen gidin ilçelerine adeta devrim yaptılar. Yani resmin bütününe bakmak gerektiğini düşünüyorum" dedi.

        "Kafkas Üniversitesi'ndeki güvenlikçilerin sorununu Bakan Arslan çözdü"

        Kafkas Üniversitesi'nde uzun zamandan beri yaşanan güvenlikçilerin kadroya alınmasını sorunu Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın çözdüğünün altını çizen AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, "Bu konuyla ilgili Bakanımızın bizzat kendisinin Ankara'da nasıl uğraştığını ben biliyorum, şahit oldum. Arkadaşlarımız bazen sabırsız davrandılar ama neticesinde iyi oldu. Allah'a hamdolsun Bakanımızın emekleriyle, orada ısrarlarıyla güvenlik görevlilerimiz ekmeklerinden olmadılar ve görevlerine devam ediyorlar. Bu bizim için son derece memnun edici durumdur" diye konuştu.

        Faikbey Caddesine atılan asfaltın bozulma sebeplerine değinen AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, "Faikbey Caddesi ile ilgili olarak Karayolları 18. Bölge Müdürlüğümüzden aldığımız bilgilere dayanarak sıkıştırmadan kaynaklı bir sorun olmuş ve ondan dolayı da asfaltta bir çözülme meydana geldi ama nasip olursa en kısa zamanda şartların en iyi olduğu bir zamanda Faikbey Caddesi yeniden müteahhit firma tarafından Allah'ın izniyle en iyi şekilde yeniden asfaltlanacak. Bu durumla ilgili hemşerilerimizin hiçbir şüphesi olmasın. Yine İl Özel İdaremiz güçlü bir şekilde çok sayıda köy yolunun asfaltını yaptı. Bu sene de programlarımız henüz daha başlamadı, inşallah yeni program açıklanacak ve köy içi parke yollarımız devam edecek, içme suyu çalışmalarımız ve diğer çalışmalarımız devam edecek. İnşallah Kars AK Parti iktidarıyla değişip dönüşmeye devam edecek" şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kars İlçeleri
        Tüm Kars Haberleri
         Kars

        Kars

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa