Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Her ay farklı bir ilçede gerçekleştirilen toplantıda Vali Hamdi Bilge Aktaş, mahalle ve köy muhtarları ile istişareler yapılarak talepleri dinlendi.

        Toplantı Vali Aktaş'ın açılış konuşması ile başladı. Vali Aktaş, "Her ay bir ilçemizde program dahilinde muhtarlar toplantısını yapıyoruz. Bizler idareciler olarak tüm çalışma arkadaşlarımız ile birlikte kurallara uyacağız ve yöneticiler olarak örnek olacağız. Toplantımızda sizleri dinleyip, köy ve mahallelerinizdeki sorun ve taleplere çözüm yollarını beraber arayacağız" dedi.

        Toplantı çeşitli konuların görüşülmesinin ardından sona erdi. Toplantıya ayrıca, Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, Ilgaz Kaymakamı Muhammed Gürbüz, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Murat Bozkurt, İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Yıldız katıldı.

        Vali Aktaş toplantı bitiminden sonra Ilgaz Kaymakamlığını ziyaret etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çankırı İlçeleri
        Tüm Çankırı Haberleri
         Çankırı

        Çankırı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa