Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yurter Özcan Ortaokulu tarafından geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kitap kampanyası göz doldurdu.

        Yurter Özcan Ortaokulu 8. Sınıf öğrencileri Seyfettin Sağırkaya ve Doğukan Karakaş önderliğinde "Temiz Yüreklerden Temiz Ellere" isimli kitap toplama kampanyası kapsamında Şırnak'ın İdil İlçesinde faaliyet gösteren Uçarlı İlk ve Ortaokuluna 500'e yakın çocuk okuma kitabı gönderildi. Şırnak'ın İdil İlçesinde bulunan Uçarlı İlk ve Ortaokulunun kütüphanesinin bulunmadığı ve çocukların kitap ihtiyaçlarını karşılayamadığını öğrenen Yurter Özcan Okul yönetimi ve duyarlı öğrenciler kitap toplama kampanyası başlattı. 500'e yakın kitap toplayan öğrenciler kitapları PTT Gemerek Şubesine Şırnak'ta bulunan okula gönderilmek üzere teslim edildi. Kitaplarına Kavuşan Şırnak'lı çocuklar kitapları ellerine alarak okullarının önünde hatıra fotoğrafı çektirdi ve fotoğrafı kitapları gönderen Yurter Özcan İlköğretim Okuluna gönderdi. Öğrencilerin kitap toplama kampanyasına okul yönetiminin de destek verdiği öğrenildi.

        Kitaplara kavuşan Şırnak'lı öğrencilerin sevinçleri gözlerinden okunurken böyle güzel bir kampanyayı gerçekleştiren Yurter Özcan Ortaokulu büyük takdir topladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa