Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Amasya'nın Göynücek ilçesinde İstiklal Marşı için hazırlanan klipte 7'de 70'e herkes adeta seferber oldu.

        Göynücek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün hazırladığı 'Göynücek İstiklal Marşı Okuyor' adlı klipte Kaymakam Kudret Kurnaz, Belediye Başkanı Kemal Şahin, Milli Eğitim Müdürü Abdulmuttalip Ziyagil, Emniyet Amiri Burak Davşan'ın yanı sıra öğretmenler, imamlar, eczacı, berber, kaynakçı, motor ustası ile manavın da olduğu esnaflar, çiftçiler ve öğrenciler rol alıp peşpeşe İstiklal Marşı'nı seslendirdiler.

        Milli Eğitim Müdürü Ziyagil, yaklaşık 11 bin nüfuslu şirin ilçenin merkezinden ve köylerinden de görüntülerin yer aldığı klibi İstiklal Marşı'nın kabul edilişinin 97. yıldönümü dolayısıyla hazırlayıp Zeytin Dalı Harekatı'na katılan güvenlik güçlerine armağan ettiklerini söyledi.

        Klibin yönetmenliğini Milli Eğitim Şube Müdürü Hayriye Tüfekçi yaparken, kurgusunda Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Zafer Koçak, kamera çekiminde ise Özel Eğitim Öğretmeni Erdi Göktaş görev aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Amasya İlçeleri
        Tüm Amasya Haberleri
         Amasya

        Amasya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa