Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli Lokantacılar Odası Başkanlığına seçilen Osman Üçgül, kentteki lokantacı esnafını dayanışma yemeğinde bir araya getirdi.

        Denizli Lokantacılar Odası tarafından genel kurulun ardından başkanlığa seçilen Osman Üçgül ve yönetim kurulu üyeleri, dayanışma yemeği düzenledi. Mehter gösterileri ile başlayan etkinliklerde, bazı firmalar da stand açtı. Yemeğe Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Genel Başkanı Aykut Yenice, Denizli Esnaf Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, esnaf odası başkanları ve üyeler katıldı.

        Etkinlikte konuşan Denizli Lokantacılar Odası Başkanı Osman Üçgül, oda üyelerinin olanaklarını daha iyi hale getirmek için çalışmalara devam ettiklerini kaydetti.

        "En iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz"

        Yeni bir yönetim olduklarını dile getiren Üçgül, "Tecrübemiz az olabilir, ama ilk günkü heyecan ile çalışıyoruz. Biz bu şehrin her köşesinde, sokağında, ana caddesinde önemli bir hizmetkarıyız, arkadaşlarımıza, komşumuza, müşterimize en iyi hizmeti sunmak, en lezzeti ürünümüzü, en şık şekilde sunmak için çalışıyoruz. Nasıl ki hazırladığımız yemeğin, müşteride ki memnuniyet resmini görünce huzurlu oluyorsak, bizlerde seçildiğimiz günden bu yana sizler için o memnuniyeti almak için çabalıyoruz. Bizler gerek teknolojiye, gerek değişen dünyaya, gerekse lezzet dünyasındaki gelişmeleri yakından takip etmeliyiz. Hatta gün gelecek belki de Denizli'den yeni bir gıda trendi yapabiliriz. Birlik ve beraberlik mutluluğunu görmek ve bunu devam ettirmek, gücümüzü ortaya koymak, bazı sorunlarımızın çözümünde büyük rol oynayacaktır. Bizler ortak akıl ile hareket edeceğiz. Birlikte odamızı layık olduğu yerlere getirerek, kurumsal kimliğimiz ile güçlü bir meslek odası olduğumuzu göstereceğiz" dedi.

        "Lokantalar kentin kimliğini yansıtır"

        Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Genel Başkanı Aykut Yenice, lokantacıların şehrin kent kimliğini yansıttığına dikkat çekerek "Biz lokantacılar, yediren, doyuran insanlarız ama böyle yemeklere de teşkilat olarak hasretiz. Öncelikle böyle bir gecede, bizi bir araya getiren oda başkanımız ve yönetim kurulumuza çok teşekkür ederim. Yaşadığımız kent kimliğine katkı koyan, o kentin her caddesinde, her sokağında olan, 24 saat ışığı sönmeyen, meşakkat dolu bir yaşamı olan lokantacılarımız, Denizli gibi kendi aşmış bir şehirde esnafsınız. En güzel şeyleri hak ediyorsunuz, sizlerin de böyle bir yönetim kurulunu seçmeniz, inanıyorum ki son zamanlarda verdiğiniz en doğru karardır. Kısa sürede böyle bir organizasyonu yapan, esnaf teşkilatı için ileride gurur kaynağı olacak başkan ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa