Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        sparta Senirkent ilçesinde sebze ve meyve halinde çıkan yangında, 5 dükkan, 2 araç ve 8 bin kasa yandı.

        Senirkent ilçesine bağlı Büyükkabaca kasabasındaki sebze ve meyve halinde sabaha karşı 04.30 sıralarında bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangına, Senirkent Belediyesi ile Büyükkabaca Belediyesine bağlı çok sayıda itfaiye aracı müdahale etti. Sabaha karşı kontrol altına alınan yangınla ilgili soruşturma başlatılırken, yangının kesin çıkış nedeni ise yapılacak inceleme sonunda netlik kazanacak.

        "Yıkılanı dikeriz, yakılanı yaparız, Allah devlete millete zeval vermesin"

        Büyükkabaca Belediye Başkanı Ali İhsan Temurçin, "Bu sabah saat 04.30 civarında sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangında meyve ve sebze alım merkezimizde 5 hal dükkanımız ve uzay çatı kaplamamızın yarısında maddi hasar meydana geldi. Yıkılanı dikeriz, yakılanı yaparız, Allah devlete millete zeval vermesin" dedi.

        Öte yandan, yangının meydana geldiği bölgede hasar tespit çalışmalarının da devam ettiği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Isparta İlçeleri
        Tüm Isparta Haberleri
         Isparta

        Isparta

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa