Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elazığ'ın Arıcak ilçesinde engelli ve eski hükümlüler, hibe desteği ile girişimcilik kursları hakkında bilgilendirildi.

        Arıcak Kaymakamlığı koordinesinde engelli ve eski hükümlülere yönelik hibe desteği ve girişimcilik kursları hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Arıcak Çok Programlı Anadolu Lisesi Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda, İŞKUR Elazığ İl Müdürlüğü tarafından engelli ve eski hükümlüler bilgilendirdi.

        İŞKUR tarafından verilen 50 bin TL hibenin engelli ve eski hükümlüler için büyük bir fırsat olduğunu belirten Kaymakam Mevlüt Şekerci, "Bu konuda kaymakamlık olarak hibe desteğinden yararlanmak isteyen vatandaşlarımıza destek olmak arzusundayız. Kaymakamlığımız koordinesinde yapmış olduğumuz bilgilendirme toplantımıza katılmanızdan dolayı teşekkür ediyorum. Bu hibe ve desteklerden yararlanmasını temenni ediyorum" dedi.

        İŞKUR olarak il merkezi ve ilçelerde ikamet eden vatandaşları işe yerleştirdiklerini dile getiren İŞKUR İl Müdürü Abdullah Balcı, engelli ve hükümlü vatandaşların toplumda daha aktif olmalarını ve kendi işlerini kurmalarını amaçladıklarını ifade etti.

        İŞKUR İl Müdürü Balcı ve uzman personellerce proje hakkında detaylı sunum yapıldıktan sonra toplantı soru cevap şeklinde sona erdi.

        Toplantıya İlçe Kaymakamı Mevlüt Şekerci, Elazığ İŞKUR Müdürü Abdullah Balcı, İlçe Belediye Başkanı Ferit Yıldırım, Üçocak Belde Belediye Başkanı Yılmaz Yegül, STK temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları ile çok sayıda engelli ve hükümlü vatandaş katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Elazığ İlçeleri
        Tüm Elazığ Haberleri
         Elazığ

        Elazığ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa