Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Kahraman askerlerimiz, sınırlarımızı tehdit eden teröristlere karşı destan yazıyor" dedi.

        AK Parti Defne İlçe Kongresi'ne katılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Zeytin Dalı Harekatı'nda Mehmetçiğin destan yazdığını ifade etti. Bakan Özlü, kongrede yaptığı konuşmada, Türkiye'nin içerideki hainler ve dışarıdaki maşalar tarafından dize getirilecek bir ülke olmadığını vurgulayarak, "Zeytin Dalı Harekatımız 43 gündür devam ediyor. Kahraman askerlerimiz, sınırlarımızı tehdit eden teröristlere karşı destan yazıyorlar. Haklı ve meşru müdafaamızı, davamızı her koşulda savunacağımızı herkes çok iyi bilmelidir. Egemenlik hakkımızı sınırlarımızın içinde veya dışında canımız pahasına da olsa savunacağımızı herkes çok iyi anlamalıdır. Kararlılığımızdan sapmadan tavrımızı sürdüreceğiz. Bu şartlar altında çok kritik bir sürece giriyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa