Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eşme İlçe Emniyet Müdürü esnafla iç içe

        (Fotoğraflı)

        Çağlayan Çetin

        UŞAK (İHA) - Eşme İlçe Emniyet Müdürü Ömer Ersoy esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

        Esnafın sorunlarını dinleyen Eşme İlçe Emniyet Müdürü Ersoy, daha huzur ve güzel bir Eşme için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi. Eşme'deki esnafın güvenliğini önemsediklerini söyleyen Ömer Ersoy, esnafın can ve mal güvenliğinin sağlanması noktasında var güçleriyle çalıştıklarını belirti. Devlet olarak her zaman esnafın yanında olduklarını belirten Ersoy, "Esnafımızın sıkıntı ve önerilerini dinlemek amacıyla esnaflarımıza ziyaretlerde bulunuyoruz. Bizler her zaman esnafımızın ve halkımızın yanındayız şeklinde konuştu.

        Ersoy; '' Esnaf ziyaretlerinde suçlara karşı alınması gereken tedbirleri ve benzeri bilgileri esnafa aktardık. Şuan ilçemizde Kent Güvenlik Yönetim Sistemi Projesine yönelik çalışmalar son hızla devam etmektedir. Bu Proje ile İlçemizin içi, giriş ve çıkışlarını kontrol altına almak, meydana gelen olayların aydınlatılması, suç ve suçlularla daha etkin mücadele edilmesi, trafik düzenlemesinde teknolojik imkânların kullanılabilmesi amaçlanmıştır. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için devletimizin hiç bir fedakârlıktan kaçınmayacağız '' dedi.

        Ziyaretler kapsamında esnaflara çeşitli broşürler dağıtıldığını belirten Eşme İlçe Emniyet Müdürü Ersoy; Esnaf ve vatandaştan şüpheli kişileri 155 Polis İmdat Hattına bildirmelerini isteyerek, suçla mücadelede halkın desteğinin şart olduğunu belirterek sözlerine son verdi.

        (ÇÇ-MB-Y)

        02.03.2018 11:43:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Uşak İlçeleri
        Tüm Uşak Haberleri
         Uşak

        Uşak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa