Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niğde bugün Afrin'de moral kampanyasında 2 tır Mehmetçiğe gitti

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Yasin Esen

        NİĞDE (İHA) - Niğde Şehit Aileleri Derneği, Siyasi parti ve STK'ların organize ettiği 'Niğde bugün Afrin'de Moral kampanyası' kapsamında Mehmetçiğe 2 tır malzeme gönderildi.

        1 ay önce başlatılan kampanyada açılan hesaba Niğdeliler tarafından 186 bin 336 TL destek verildi. Toplanan paralarla 12 bin atlet, 12 bin iç çamaşırı, 12 bin çorap, 500 power bank, bin adet şarjlı pil, 20 adet hızar motoru testeresi, 3 adet jeneratör , 2 bin 500 adet ıslak mendil, 200 kilogram çerez ile iş adamları tarafından 22 ton elma gönderildi.

        Ömer Halisdemir meydanında düzenlene törende konuşan Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, "Gönderdiğimiz malzemelerin çok fazla maddi değeri olmayabilir, ancak manevi değeri çok büyüktür. Görüyoruz ki ülkemizin dört bir tarafında Çanakkale ruhu, 15 Temmuz ruhu tekrar ayaklanmış durumda. İşte bu inançla, bu ruhla, bu destekle Türk ordusunun karşısında hiçbir engel duramayacaktır. Ordumuz başarıdan başarıya koşacaktır. Ve en kısa zamanda Afrin'de ki görevini tamamlayıp kahraman evlatlarımızda ailelerine kavuşacaktır. Devletimizin ve ordumuzun her zaman yanındayız. Ordumuza Allahtan zaferler diliyorum" dedi.

        Belediye Başkanı Rifat Özkan, ''Ülke güvenliğimizi bizim buralarda huzurlu bir şekilde yaşamamız için göğüs göğüsse çarpışıyorlar. Bizlerde günlük hayatımızı yaşarken aklımız yüreğimiz orada onlarla beraber. Bunu göstermek içinde onlara acizane bireyler göndererek moral vermek istedik'' dedi.

        Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ömer Demir, kampanyanın 18 gün sürdüğünü destek veren Niğde halkına teşekkür etti.

        Düzenlenen törene Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Belediye Başkanı Rifat Özkan, Vali Yardımcısı Cemil Kılınç, Altunhisar Kaymakamı Ercan Kayabaşı, AK Parti İl Başkanı Mahmut Peşin, CHP İl Başkanı Erhan Adem, MHP İl Başkanı Ali Güngör ve vatandaşlar katıldı.

        (YE-SK)

        02.03.2018 08:45:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Niğde İlçeleri
        Tüm Niğde Haberleri
         Niğde

        Niğde

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa