Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başçiftlik beyaz örtüyle kaplandı

        (Fotoğraflı)

        Nazif Karakoç

        TOKAT (İHA) - Tokat'ın Başçiftlik ilçesinde vatandaşlar Mart ayına beyaz örtü ile uyandı.

        Tokat şehir merkezinde aralıklarla devam eden kar yağışı Başçiftlik ilçesinde de etkili oldu. Gece saatlerinde başlayan kar yağışı sonucu beyaz örtü ile kaplanan ilçede, vatandaşlar evlerinden çıktıklarında Mart ayının ilk günü kar sürprizi ile karşılaştı. Bin 425 rakımlı ilçede kar kalınlığı 10 santimetreye kadar çıktı. Başçiftlik Belediye Başkanı Murat Tuncel, Şubat ayında beklenen kar yağışının olmaması nedeniyle kayak tesisindeki karın eridiğini söyledi.

        Mart ayının ilk günü yağan karın yüzlerini güldürdüğünü ifade eden Başkan Tuncel, "Kar yağışı ilçemizde devam ediyor. Kar yağışı bu şekilde devam ederse kayak tesisimizde kayak yapılabilecek duruma gelecektir. Şubat ayında aralıklarla kar yağdı ama etkili olmadı. Güneşli hava nedeni ile kayak tesisimizde kar erimişti" dedi.

        (Nİ-UY-NT-Y)

        01.03.2018 11:12:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa