Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HRÜ'de Hz.Osman Konferansı ve Hulefâ-İ Raşidin kitap okuma yarışması

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren Dil ve Medeniyet Kulübü tarafından, "Edep ve Haya Timsali Hz. Osman(Radıyallahu Anh) konferansı ve Hulefâ-i Raşidin kitap okuma yarışması ödül töreni" etkinliği gerçekleştirildi.

        Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe, konuşmacı olarak Davet ve Kardeşlik Vakfı Başkanı Yazar Recep Songül katıldı. Üsame el- Kureydi'nin Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan Recep Songül, Hz. Osman ile ilgili önemli noktalara değinerek, "Hz. Osman'ı anlamak Kuranı anlamaktır. Hz. Osman'a atılan iftiralar asılsız ve kaynağı olmayan sözlerden ibarettir. Gençler olarak sizler Hz. Osman'dan çok güzel örnekler alabilmeli ve bu minval üzerine hareket etmelisiniz" dedi.

        Konuşmanın ardından Yazar Recep Songül'e plaket takdim edildi.

        Daha sonra yarışmada dereceye giren öğrencilere hediyeleri Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bürhan Akpunar ve Eyyubiye İlçe Müftüsü Adem Dobur tarafından verildi.

        (AK-SD-Y)

        26.02.2018 17:40:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa