Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hanak kurumlar arası futbol turnuvasının başlama vuruşunu Baydar yaptı

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Rıfat Vural

        ARDAHAN (İHA) - Hanak ilçesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurumlar arası futbol turnuvası başladı.

        Turnuvanın başlama vuruşunu AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar yaptı. Açılış vuruşunun ardından Başkan Baydar turnuvaya katılan tüm takımlara başarı temennisinde bulundu. Açılışa AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar'ın yanı sıra, Hanak İlçe Jandarma Komutanı Kamil Gündüz, AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural, AK Parti Hanak İlçe Başkanı Tanju Kilit ve İl Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

        Kurumlar arası kaynaşmayı ve ilişkileri sıcak tutmayı amaçladıklarını belirten Hanak Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe müdürü Gökmen Aslankılıç "Turnuvamız inşallah hiçbir sakatlık yaşanmadan, başladığı gibi neşe içerisinde tamamlanır. Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyor ve açılışımıza katılarak turnuvamımızın startını veren AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

        (ARV-AT-Y)

        21.02.2018 11:15:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ardahan İlçeleri
        Tüm Ardahan Haberleri
         Ardahan

        Ardahan

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa