Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akşehir'de 'Usta'ya yoğun ilgi

        (Fotoğraflı)

        Cemal Filiz

        KONYA (İHA) - Konya'nın Akşehir İlçe Belediyesinin kültürel etkinlikleri kapsamında; 'Usta' isimli tiyatro oyunu Akşehirli seyirciyle buluştu.

        Akşehir Kültür Merkezinde izleyiciyle buluşan oyuna yoğun ilgi oldu. Sultan Abdülhamid Han'ın vefatının 100. yılı dolayısıyla sahnelenen oyunu; dizi ve tiyatro oyuncusu Ahmet Yenilmez yönetirken 2. Abdülhamid Han'ı da yine Ahmet Yenilmez canlandırdı. Sultan 2. Abdülhamid Han'ın şehzadelik günlerinden başlayıp son günlerine kadar olan dönemi anlatan oyunu; Akşehir Kaymakamı Ahmet Türk, Yunak Kaymakamı Fatih Cıdıroğlu, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan, AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, ilçe protokolü, bazı kamu kurum müdürleri ile çok sayıda davetli izledi.

        Oyunun sonunda İlçe Kaymakamı Mehmet Türk ile Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya tarafından oyunculara bir plaket takdim edildi. Oyuncular, protokol mensupları ve izleyiciler birlikte hatıra fotoğrafı çektirirken, oyun öncesi kültür merkezi fuaye salonunda 2. Abdülhamid Han ve o dönemle ilgili fotoğraf sergisi de açıldı.

        (CF-FM-Y)

        15.02.2018 16:48:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa