Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        El Bab Şehidi Teğmen Yayla dualarla anıldı

        (Fotoğraflı)

        Bekir Öztürk

        GİRESUN (İHA) - Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Suriye'nin El Bab bölgesinde DEAŞ'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 25 yaşındaki Piyade Teğmen Furkan Yayla, için ölümünün birinci yıl dönümünde ailesi tarafından mevlid okutuldu.

        Giresun'un Çanakçı ilçesine bağlı Akköy köyündeki şehidin ismini taşıyan Köy Camisi'nde Piyade Teğmen Furkan Yayla için okutulan Mevlid-i Şerif programına Piyade Teğmen Furkan Yayla'nın ailesi ve akrabalarının yanı sıra İlçe jandarma komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Musa Baş, İlçe Emniyet Amir Vekili Faruk Güneş, İlçe müftüsü Fatih Kaya, Daire amirleri, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Şehit Babası Ethem ile annesi Hülya Yayla, oğullarının, "Sizlerin yanınıza en yüksek kişileri getireceğim" dediğini hatırlatarak bugün değerli kişilerle bir araya geldiklerini, oğullarının o gün bu sözüyle bugün yapılan yıl dönümünden bahsettiğini öne sürdü. Ethem ve Hülya çifti, oğullarının hiçbir zaman ölmediğini belirterek, her zaman yanlarında olduğunu söyledi.

        (BÖ-ÖS-Y)

        12.02.2018 11:00:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Giresun İlçeleri
        Tüm Giresun Haberleri
         Giresun

        Giresun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa