Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çukurova Müftülüğü 19 hafızı daha mezun etti

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adana'da Çukurova Müftülüğüne bağlı Hacı Mehmet Ali Baytan Kuran Kursu'ndan mezun olan 19 hafız için icazet töreni düzenlendi.

        Ramazanoğlu Camii'nde cuma namazı öncesi Çukurova'da son iki yıl içerisinde yetiştirdiği Hacı Mehmet Ali Baytan Kuran Kursu öğrencilerinden 19 hafıza belgeleri, Kuran'ı Kerim ve duaların ardından verildi.

        İl Müftüsü Hasan Çınar, programda yaptığı konuşmasında hafızlık müessesesinin anlam ve önemine vurgu yaparak, hafız olmaya hak kazanmış ve icazetlerini alan öğrencileri, ailelerini ve öğreticilerini tebrik etti.

        Protokol konuşmalarının ardından Kaymakam Osman Sarı ve İl Müftüsü Hasan Çınar tarafından hafız öğrencilere belgeleri ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

        Törene, İl Müftü Yardımcıları Kemal Aydoğan, Selami Bayrakçı, Ahmet Hilmi Yazar, Çukurova Müftüsü Hüseyin Gün, Seyhan Müftüsü Hasan Hüseyin Güller, Tufanbeyli Müftüsü Hanifi Özlen, Ceyhan Müftüsü Nazmi Söğüt, diğer birçok protokol, hafızların aileleri ve cemaat katıldı.

        Hafızlık belgesi alan öğrencilerin isimleri ise şu şekilde:

        "Hamit Yılmaz, Abdulkadir Doğan, Muhammed Talha Buzlu, Adem, Murat, Sıdık, Mehmet Cemal, Alper, Serkan, Yusuf, Furkan Dayan, Sultan Şehmuz Altunkaynak, Abdurrahim Said Yazar, Abdullah Özgün, Abdullah Buzlu, Enes Gün, Seyfettin Önel, Talha Alçı ve Fatih Uyanık."

        (UMT-Y)

        09.02.2018 14:41:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa