Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altunhisarlı genç çiftçilere koyun dağıtıldı

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Özdere

        NİĞDE (İHA) - Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından başlatılan "Genç Çiftçi Projesi" kapsamında Altunhisar ilçesine bağlı köylerdeki çiftçilere koyun dağıtımı gerçekleştirildi.

        Niğde'nin Altunhisar İlçesinde proje kapsamında dört çiftçiye toplam 148 küçükbaş hayvan dağıtımı yapıldı. Dağıtım törenine Altunhisar Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Belediye Başkanı Erdal Sarı, İlçe Müftüsü Abdullah Yakalı, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkilileri ve üreticiler katıldı. Dağıtım ile ilgili açıklama yapan Altunhisar Kaymakamı Ercan Kayabaşı, "Ulukışla Köyünden 3, Çömlekçi Köyünden 1 genç çiftçiye 37 adet olmak üzere toplamda 148 anaç hayvan dağıtıldı. Projenin üreticilerimiz nezdinde ilçemiz, bölgemiz ve ülkemiz açısından hayırlı ve bereketli olmasını dilerim" dedi. Tören İlçe Müftüsü Abdullah Yakalı'nın yaptığı dua ile sona erdi.

        (YE-SK)

        09.02.2018 09:15:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Niğde İlçeleri
        Tüm Niğde Haberleri
         Niğde

        Niğde

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa