Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beyşehir'de "Türk Bayrağı" temalı fotoğraf yarışması sonuçlandı

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde, sosyal medya aracılığıyla sanal ortamda düzenlenen "Türk Bayrağı" temalı fotoğraf yarışması sonuçlandı.

        Beyşehir Belediyesi ile Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği bünyesinde faaliyet gösteren yaklaşık 25 bin üyesi bulunan Beyşehir Fotoğraf Kulübü işbirliği ile sanal ortamda düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye giren isimler belirlendi. Beyşehir Belediye Başkanlığından konuyla ilgili yapılan açıklamada, yarışma duyurusunun yapılmasının ardından bu kapsamda Beyşehir Fotoğraf Kulübünün ilgili sayfasında 615 Türk bayrağı temalı fotoğraf paylaşımının yapıldığı belirtildi. Açıklamanın devamında, "Sanal ortamda gerçekleştirilen, Zeytin Dalı Operasyonu'na da denk gelen süreçte düzenlenen yarışmaya o kadar çok ilgi oldu ki, sınır bölgelerimizde bulunan hudut karakollarımızdan da çektikleri Türk bayraklı fotoğraflarla katılan askerlerimiz oldu. Yarışma sonrasında, ilk 20 fotoğraf kulüp yöneticilerimiz tarafından belirlendi. Ardından bu 20 fotoğraf tüm kulüp üyelerinin oylamasına sunuldu. Sonrasında en çok beğeni alan ilk 10 fotoğraf tespit edildi. Yarışma sonunda dereceye giren isimlere sürpriz hediyeler verilecek. Ayrıca Beyşehir Belediye Başkanımız Murat Özaltun'un talimatı doğrultusunda, yarışmaya dahil olan tüm katılımcılarımıza ise Türk bayrağı hediye edilmesi kararlaştırılmış olup, ilgililere bayrakları ise Beyşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Sosyal Kültür İşleri Müdürlüğü aracılığıyla teslim edilmeye başlanmıştır" denildi.

        Öte yandan, yarışmada en çok beğeni alarak dereceye giren isimler şöyle oldu; Ender Kuşbaşı, Mustafa Ünal, Ahmet Çatman, Fatih Kocamaz, Ali Yaşar, Bayram Kabadayı, Öznur Zulal, Oğuzhan Erdoğan, Umut Bozkır, Gülten Yıldız.

        (ARÖ-AH-Y)

        07.02.2018 12:52:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa