Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Atik'ten köy ziyaretleri

        (Fotoğraflı)

        Selami Deniz

        SİİRT (İHA) - Siirt Valisi Ali Fuat Atik, ilçe, belde ve köy ziyaretleri programı kapsamında, Pervari ilçesine bağlı Palamutlu ve Köprüçay köylerine giderek vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledi.

        Palamutlu köy meydanında, Pervari Kaymakamı Hakan Şeker, Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Cihangir Bayram, köy muhtarı ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Atik, ilçe kaymakamı Hakan Şeker'den köy ile ilgili bilgi aldı.

        Köy sakinlerinin sorun ve taleplerini dinleyen Vali Atik, "Köy sakinlerimizi, köylerinde ziyaret ederek, sorunlarını ve isteklerini ilk ağızdan dinlemek istedik, iletilen talepleri değerlendirmeye alıyoruz. Acil çözüm gerektirenleri tespit edip, çözüm üretmeye gayret ediyoruz. Hedefimiz, ilimizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın yaşam koşullarını iyileştirmek ve en iyi koşullarda hayatlarını sürdürmelerini sağlamaktır" diye konuştu.

        Köyde güvenlik korucularıyla da bir araya gelen Vali Atik, güvenlik ile ilgili yaşanan sorunları da dinledi. Palamutlu köy ziyaretlerini tamamlayan Vali Atik ve beraberindeki heyet ile birlikte daha sonra Köprüçay köyüne geçerek vatandaşlarla bir araya geldi.

        Vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, taleplerini dinleyen Vali Atik daha sonra Köprüçay Jandarma Karakol Komutanlığında kahraman Mehmetçikleri ziyaret edip, bölgedeki güvenlik ve asayiş konuları hakkında askeri yetkililerden bilgi aldı.

        Köprüçay Jandarma Karakol Komutanlığı ziyaretinin ardından Vali Atik ve beraberindeki heyet Siirt'te döndü. Vali Atik'in köy ziyaret programına, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yavuz, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Kemal Benek ve İl Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kızılay eşlik etti.

        (SD-AKK-Y)

        01.02.2018 11:24:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Siirt İlçeleri
        Tüm Siirt Haberleri
         Siirt

        Siirt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa