Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EMİTT Turizm ve Seyahat Fuarı'nda Şırnak standına yoğun ilgi

        (Fotoğraflı)

        Ayaz Müldür

        ŞIRNAK (İHA) - İstanbul'da gerçekleştirilecek 22. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) fuarında Şırnak, Silopi, Cizre, İdil, Güçlükonak ve Beytüşşebap'a ait ürünlerin yer aldığı stand görenlerden tam not aldı.

        EMITT fuarı için Şırnak standı açıldı. Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş'un ziyarete açtığı 22. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), İstanbul'da gerçekleştirildi. Türkiye'nin uluslararası en büyük turizm buluşması olan, Avrupa'nın da en büyükleri arasında yer alan turizm fuarı, 85 ülkeden 4 bin 800 katılımcı, 600 tur operatörü ile bin 30 firmayı ağırlayacak. Beldelere, kalkınma ajanslarına, turizm firmaları ve sektör profesyonellerine de yüksek katma değer sağlayan ve İstanbul'da 65 bin metrekarelik alandaki 12 salonda gerçekleşen fuar, yabancı basın mensuplarını da Türkiye'ye çekiyor. Yunanistan, Birleşik Krallık, Ürdün, Bahreyn ve Hindistan'dan gelen yabancı basın mensuplarını bakanlık bu yıl 6 gün boyunca Türkiye'de ağırlayacak.

        Fuarda Şırnak ili ve ilçeleri için ayrılan bölüme katılımcılar tarafından yoğun ilgi gösteriliyor. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Huzan Barış; "Şırnak standımız ziyaretçilerden büyük bir ilgi görüyor bu durum bizleri çok mutlu etti. Amacımız Şırnak'ın kadim kültürünü başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyaya tanıtmaktır. Bize bu imkanları veren başta sayın valimiz Mehmet Aktaş ve Belediye Başkan Vekilimiz Turan Bedirhanoğlu'na çok teşekkür ederiz" dedi.

        (AYM-AKK-Y)

        26.01.2018 13:00:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şırnak İlçeleri
        Tüm Şırnak Haberleri
         Şırnak

        Şırnak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa