Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niğde'de köy yolları açılıyor

        (Fotoğraflı)

        NİĞDE (İHA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, İl Özel İdaresi kar ekiplerinin 114 köyde yol açma çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

        Dün gece Niğde ve ilçelerinde başlayan kar yağışı daha sonrasında oluşan tipi hayatı olumsuz etkiledi. Kar yağışı soransı kapanan köy yollarında ekipleri çalışma başlattı.

        Vali Şimşek, Çiftlik ilçesi Çınarlı köyünün kapanan yolu gece itibariyle açıldığını açıkladı.

        İl Özel İdaresi tarafından oluşturulan karla mücadele ekiplerinin 7/24 esasına göre çalıştığının altını Çizen Vali Yılmaz Şimşek, "Akşam saatlerinde başlayan çalışmalar neticesinde Çiftlik İlçemize bağlı Çınarlı ve Murtaza köyleri arasında ulaşım saat 23:oo'e civarında açılmıştır. Bor İlçemize bağlı Kılavuz ve Postallı'da ise greyderlerimiz, kar ile kapanan yolları açma çalışmalarına devam etmektedir. Çamardı İlçesine bağlı Üçkapılı köyü ile Merkez Özyurt köyü ulaşıma açılmış bulunuyor. Ulukışla İlçesine bağlı Yeniyıldız, Kılan, Emirler ve Darboğaz köy yollarında yol ulaşıma açılmış durumdadır. Ayrıca Altunhisar Uluören Köy yolunu açmak üzere akşam saatlerinde yola çıkan ekiplerimiz Bor- E-90 arasını Karayolları ekipleri ile birlikte sabaha sabah saatlerine kadar açık tutmakta yardımcı olmuşlardır. Şuana kadar 8 kar bıçaklı kamyon ve 9 greyderden oluşan ekiplerimiz köyleri tarayarak kar ve tipi ile kapanmış köy yollarını açma çalışmalarına devam ediyor" ifadelerine yer verdi.

        (YE-AÖ-Y)

        25.01.2018 12:19:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Niğde İlçeleri
        Tüm Niğde Haberleri
         Niğde

        Niğde

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa