Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kış Rallisi Bolu'da yapılacak

        (Fotoğraflı)

        Faruk Çidem

        BOLU (İHA) - Bolu'da, 24-25 Şubat tarihleri arasında Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından 'Kış Rallisi' düzenlenecek.

        Bolu'da, Bolu Belediyesi ve Bolu Doğa Sporları ve Offroad Kulübü'nün (BOLOFF) katkılarıyla, Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü (ESOK) tarafından Kış Rallisi organize edilecek. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve TOSFED Başkanı Serkan Yazıcı'nın ortak girişimleri ile hayata geçecek organizasyon, 24 Şubat Cumartesi günü teknik kontrol ve sembolik start ile başlayacak.

        Türkiye'nin dört bir yanından gelecek olan tecrübeli yarışmacılar, 25 Şubat Pazar günü Seben Gölü çevresi ve Kızık yaylası arasında oluşturulan zorlu parkurda mücadele edecek.

        "Bolu'nun tanıtımına ve ekonomisine çok büyük katkı sağlayacaktır"

        TOSFED Başkanı Serkan Yazıcı, Kış Rallisi ile ilgili yaptığı açıklamada, Türkiye'de çok uzun yıllardır karda yarış düzenlenmediğini belirterek "Kış Rallisi ile alışılagelmişin dışında bir sezon açılışına hazırlanıyoruz. Bu sporcularımız için de çok farklı ve bir o kadar da keyifli bir deneyim olacak. Benim en büyük hayallerimden birisi, bu yarışın seneye Türkiye Ralli Şampiyonası açılış yarışı olması ve 2020'de de Avrupa Ralli Şampiyonası'na dâhil olarak düzenlenmesi. Bu organizasyon ülkemizin ve Bolu'nun hem tanıtımına hem de ekonomisine çok büyük katkı sağlayacaktır." dedi.

        "Hazırlıklar devam ediyor"

        Kış rallisine ev sahipliği yapmaya hazırlanan Bolu Belediye Başkanı Yılmaz da organizasyonla ilgili çalışmaların devam ettiğini bildirerek, "Bolu turizm, spor, sağlık ve spor şehri olması için çalışıyoruz ve sporun her branşının merkezi Bolu olsun istiyoruz. Kış Rallisi için de coğrafi yapısı ve jeopolitik konumu gereği en uygun şehir Bolu'dur. Organizasyonun kusursuz bir şekilde gerçekleşmesi için gerekli hazırlıklar devam ediyor" diye konuştu.

        (FC-İÇ)

        25.01.2018 11:07:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa