Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İl Hayvanları Koruma Kurulu Toplantısı gerçekleşti

        (Fotoğraflı)

        Emre Gülle

        KIRKLARELİ (İHA) - Kırklareli'nde hayvanların korunması, bakımı, refahı ve popülasyonlarının kayıt altına alınması için düzenli olarak 3 ayda bir toplanan İl Hayvanları Koruma Kurulu toplantısı Vali Yardımcısı Murat Eren başkanlığında yapıldı.

        Toplantı Kırklareli Vali Yardımcısı Murat Eren başkanlığında, Kırklareli Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü, Kırklareli, Babaeski, Pınarhisar, Demirköy, Vize, Lüleburgaz Belediye Başkanlıkları, Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, Kırklareli İl Müftülüğü ve Doğa ve Hayvanları Koruma Derneğinin katılımlarıyla gerçekleşti.

        Toplantıda, 2018 yılı Yerel Hayvan Koruma görevlilerin seçimi yapılarak Kırklareli Sahipsiz Sokak Hayvanlarının Rehabilitasyonu ve Kontrolü Hedef Raporu kapsamında belediye ve kurumların 2017 yılı içerisinde yapmış oldukları faaliyetler ve 2018 yılında yapılacak faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

        İl Hayvanları Koruma Kurulu, Kırklareli Valisi başkanlığında, sadece hayvanların korunması ve mevcut sorunlar ile çözümlerine yönelik üç ayda bir olmak üzere toplanıyor ve gündemde bulunan maddeler görüşülerek karara bağlanıyor.

        (EG-MK-Y)

        18.01.2018 16:27:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırklareli İlçeleri
        Tüm Kırklareli Haberleri
         Kırklareli

        Kırklareli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa