Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uşak'ta kaçak sigara operasyonu

        (Fotoğraflı)

        Ferhat Bal

        UŞAK (İHA) - Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü Uşak'ın Karahallı İlçesi'nde Bandrolsüz kaçak sigara ve tütün operasyonu yaptı.

        Yapılan operasyonda 10 kilo 676 Gram tütün ele geçirildi. Karahallı İlçesi'nde kaçak sigara ile tütün satışı yaptıkları ileri sürülen Z.Ö (52) ve İ.Y (31)'nin ev ve iş yerlerinde yapılan aramada içime hazır makron, kaçak sigara ve tütün ele geçirildi.

        Edinilen bilgilere göre, Polisin yaptığı operasyon neticesinde Z.Ö (52) isimli kişinin aracında 2 bin 400 adet içime hazır sigara ele geçirildi.

        Ayrıca İ.Y (31) isimli kişinin işyeri ve ev adresinde yapılan arama sonucu 10 kilo 676 gram açık tütün, Bin 300 adet içime hazır sigara, 765 adet karton sigara kutusu, 50 adet paketleme kutusu, 48 adet plastik torba ve 5 kutu içinde boş makaron ele geçirildi.

        Z.Ö ve İ.Y'nin yanlarında bulunan İ.Ö ve H.Y simli kişiler hakkında da kaçakçılıkla mücadele kanununa muhalefet suçlarından işlem yapıldığı öğrenildi.

        Ülke güvenliği ve ekonomiye yönelik oluşturduğu tehdit ve zararlardan dolayı tütün mamulleri kaçakçılığı ve toplum nezdinde ulaşılabilirliğin engellenmesine yönelik kaçakçılıkla mücadelenin kararlılıkla devam edeceği bildirildi.

        (FB-MB-Y)

        16.01.2018 14:30:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Uşak İlçeleri
        Tüm Uşak Haberleri
         Uşak

        Uşak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa