Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Arsuz'a kent meydanı

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Mert

        HATAY (İHA) - Hatay'ın Arsuz ilçesine yapılacak olan kent meydanının temeli düzenlenen törenle atıldı.

        Nardüzü Mahallesi'ne yapılacak olan 'Kent Meydanı' temel atma törenine Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu, CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Avukat Suzan Şahin, CHP Arsuz ilçe Başkanı Faik Çekin, meclis üyeleri ve vatandaş katıldı.

        Arsuz Belediyesi Fen İşleri Müdürü Aşkın Yetimoğlu, 6 bin 180 metrekarelik alanda halkın özel günlerde sosyal, kültürel, siyasal ve ticari amaçlar için kullanması ve kentsel yaşamın geçtiği önemli bir kamusal mekan oluşturmak amacı ile 7 adet dükkan, 1 adet kafe-çocuk oyun alanları, WC ve amfi tiyatro alanının bulunacağı Nardüzü Kent Meydanının çok önemli ve kapsamlı bir proje olduğunu söyledi.

        Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ise, Arsuz'u bir bütün olarak planlarken halkın talep ve beklentilerini büyük oranda karşılamaya çalıştıklarını, 'Kent Meydanı' projesinin Nardüzü Mahallesi'ne çok yakışacağını söyledi.

        Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ise Arsuz'u çok sevdiklerini ve hizmetlerin akışını da hızlı bir şekilde gerçekleştirdiklerini belirterek, Nardüzü Mahallesi'ne büyükşehir belediyesi olarak çok amaçlı taziye ve ibadet amaçlı da kullanılabilecek salonun temelini atacaklarını söyledi.

        Arsuz'un altyapı kanalizasyon sorununun çözümü için kredinin tahsisini beklediklerini belirten Başkan Savaş, 2018 yılı içerisinde ilk kazmayı vuracaklarını da sözlerine ekledi.

        (MSM-Y)

        11.01.2018 17:06:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa