Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Depremzedeler için kalıcı konut çalışması

        (Fotoğraflı)

        Yılmaz Atar

        BİNGÖL (İHA) - Bingöl'ün Kiğı ilçesinde meydana gelen depremde evleri hasar gören depremzedeler için kalıcı konut yapılacağı bildirildi.

        Bingöl'ün Kığı ilçesinde 2015 yılında meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki depremin ardından hak sahiplerine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nde 'yer seçimi komisyonu' toplantısı yapıldı.

        İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Planlama ve Zarar Azaltma Şube Müdürü Emin Taş başkanlığında yapılan toplantıda, hak sahibi olan afetzedelere kalıcı konutların yapılması için yürütülen yer seçim çalışmalarında gelinen aşama ve yapılacak çalışmaları değerlendirildi.

        Yer seçim protokollerinin de imzalandığı toplantıda, bu aşamadan sonra yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunulduğu aktarıldı.

        (YA-HİV-Y)

        10.01.2018 15:38:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bingöl İlçeleri
        Tüm Bingöl Haberleri
         Bingöl

        Bingöl

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa