Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu'da ilçeler tek renk olacak

        (Fotoğraflı)

        Metin Akyürek

        ORDU (İHA) - Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde yürütülen Dış Cephe İyileştirme Projesi, Gölköy, Gürgentepe, Perşembe, Ulubey ve Gülyalı ilçeleri ile Güzelyurt Mahallesi'nde de uygulanacak.

        İlk etapta Altınordu ilçesinde ve ardından ise Fatsa ve Ünye ilçelerinde uygulamaya geçen proje kapsamında, kentte görüntü kirliliğinin önüne geçmeyi ve estetik görünümü sağlamayı amaçlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Gölköy, Gürgentepe, Perşembe, Ulubey ve Gülyalı ilçeleri ile Güzelyurt Mahallesi'nde Dış Cephe İyileştirme Projesi'ni hayata geçiriyor.

        5 ilçe ve bir mahalle de başlayacak çalışmalar kapsamında, Gölköy ilçesi meydan çevresinde 11, Gürgentepe meydan çevresinde 13, Güzelyurt Mahallesi'nde 29 binanın cephe iyileştirme projeleri hazırlandı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, üç ilçede toplam 53 binanın cephe giydirmelerinin 2018 yılı içerisinde yapılacağını ve binalarda mantolama, sıva, söve ve boyama imalatlarının uygulanacağını belirterek, bu üç ilçenin yıpranan ve eskiyen kent dokusunun yenilenerek vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi.

        Perşembe, Ulubey ve Gülyalı ilçeleri için de bina cephelerinde yenileme kararı aldıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, "Projemiz kapsamında, Perşembe ilçesi sahil yolu üzerinde, Gülyalı ilçesi limanı ile havaalanı arasında, Ulubey ilçesinde 1 Nisan ve Atatürk Caddeleri ile meydan ve Kara Koca Caddeleri üzerindeki binaların cepheleri yenilenecek. Cephe giydirme projeleri, vatandaşlarımız tarafından büyük ilgi görüyor ve bu üç ilçemizde de bu konuda talepler geliyor. Bilindiği üzere bu projelerimiz, Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılacak ve yarısı mülk sahipleri tarafından daha sonra ödenecek" diye konuştu.

        (MAK-SLH-Y)

        05.01.2018 17:41:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa