Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mini Voleybol Turnuvasının şampiyonu Yavuz Selim Ortaokulu oldu

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Türel

        MALATYA (İHA) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 25 Aralık 5 Ocak tarihleri arasında oynanan Okullar arası Mini Voleybol Turnuvasında dereceye giren takımlar dün belli oldu. Yavuz Selim Ortaokulu turnuvayı birinci olarak tamamladı.

        Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2017 - 2018 Okul Sporları faaliyet programında yer alan, 25 Aralık 5 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Okullar arası Mini Voleybol Turnuvasında şampiyon olan takımlar belli oldu. Battalgazi Kapalı Spor Salonu'nda oynanan final maçında Yavuz Selim Ortaokulu, Sümer İlköğretim Okulu'nu 2-0 yenerek birinci oldu. Diğer maçta ise Kuluncak Ortaokulu ile karşılaşan Yeşilyaka Ortaokulu rakibini 2-0 yenerek turnuvayı üçünü tamamladı.

        Karşılaşmalar sonrası gerçekleşen ödül törenine Malatya Voleybol İl Temsilcisi Cumali Kurak, Türkiye Voleybol Federasyonu Gözlemcisi İsmail Şahin, okul idarecileri, sporcular ve sporcuların aileleri katıldı.

        (MT-SD-Y)

        05.01.2018 17:32:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa