Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Kırçuval, Köy buluşmalarına devam etti

        (Fotoğraflı)

        Fatih Demirtaş

        ISPARTA (İHA) - Isparta'nın Şarkikarağaç İlçe Kaymakamı Sertaç Kırçuval, Köy buluşmalarına devam etti.

        Şarkikaraağaç Kaymakamı Sertaç Kırçuval, Yassıbel, Karayaka ve Yeniköy Köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Köy Ziyaretlerinde Kaymakam Sertaç Kırçuval'a İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Yılmaz Ulutaş, Emniyet Müdürü Metin Özdemir, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Beyhan Uğurcu, İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Musa Bozdemir, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Gönül Oruç eşlik etti.

        Köy muhtarlarından köyler hakkında bilgi alan Kaymakam Kırçuval, köylerin sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi. Kırçuval, Köylerde okulları ziyaret ederek öğrencilerle de sohbet etti.

        Misafirperverliklerinden ötürü köy halkına teşekkür eden Kırçuval, yaşanılabilecek her türlü sorunun çözümü noktasında kapılarının halka sonuna kadar açık olduğunu ifade etti.

        (FD-SÇ-Y)

        05.01.2018 15:25:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Isparta İlçeleri
        Tüm Isparta Haberleri
         Isparta

        Isparta

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa