Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Aktepe: "TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Emirdağ'a okul yaptırma sözü verdi"

        (Fotoğraflı)

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aktepe, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun, Emirdağ'a okul yaptırma sözü verdiğini söyledi.

        Aktepe, Hisarcıkoğlu'ndan ilçeye okul kazandırma sözünü aldıklarını ve bunun ilçe eğitime adına önemli bir gelişme olduğunu kaydetti. TOBB seçimlerinin ardından kendisinin de TOBB İnşaat Taahhüt Hizmetleri Kurulu'nda Başkan Vekilliği görevi aldığını hatırlatan Aktepe, "Benim ekibimdeki arkadaşlarımın da en büyük hayali, Emirdağ'ına TOBB'nin yapacağı bir nitelikli eğitim merkezi kazandırmaktı. Nihayet odamızın hayali gerçek oluyor. Başkan Hisarcıklıoğlu'na, çeşitli platformlarda bu isteğimizi, hayalimizi dile getirmiştik. Allah'a şükür girişimlerimiz sonuç verdi. Bugün yapılan görüşmemizde Başkan Hisarcıklıoğlu'ndan, 2018 yılında Emirdağ ilçesine yapılacak 'bir okul projesinin' tamamen TOBB finansmanı ile yapılacağını ve 2018 yılı yatırım projesine dahil edildiği sözünü aldık. Bu konu netleştikten sonra Emirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Emirdağ Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü'ne resmi bildirimizi yaptık. Bundan sonra girişimimizin başarısı ilgili kurumlarımızın bir an evvel ivedilikle yapacağı çalışmalar ve ortaya çıkacak projelere bağlıdır" diye konuştu.

        Öte yandan, Eskişehir Emirdağ Kültür ve Sanat Derneği (ESAB) Başkanı Ahmet Urfalı'da ilçe için Başkan Hisarcıkoğlu'nun verdiği okul müjdesinin kendilerini ziyadesi ile mutlu ettiğini kaydetti.

        (GC-

        05.01.2018 15:16:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa