Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Sungur'dan öğrencilere 'Ufka Yolculuk' kitabı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Temizyürek

        KIRIKKALE (IHA) - Kırıkkale'nin Yahşihan İlçe Belediye Başkanı Ahmet Sungur, ilk ve ortaokul öğrencilerine Ufka Yolculuk yarışmasının çalışma kitabını dağıttı.

        İlçedeki Şehit Bekir Ferhat Kaya Ortaokulunu ziyaret eden Sungur, Okul Müdürü Salih Dirican, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi. Okul Müdürü Dirican'dan okulla ilgili bilgiler alan Başkan Sungur, eğitime destek konusunda her zaman hazır olduklarını söyledi.

        Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, daha sonra sınıflara girerek Ufka Yolculuk yarışması için almış olduğu kitapları öğrencilere dağıttı. Başkan Sungur, burada yaptığı konuşmada, "Öğrenciler bizim geleceğimiz. Geleceğimizi bizlerden sonra onlar devralacak. Bu nedenle gençliğe yapacağımız her türlü yatırım daha iyi bir gelecek, daha iyi bir Kırıkkale ve daha iyi Türkiye demektir. Genlerimize örnek olmalı ve gençlerimizin eğimdeki başarılarını daha da artırmak için üzerimize ne düşüyorsa bizler belediye olarak hizmet vermeye hazırız" dedi.

        Kitap dağıtımına Ahlak Kültür ve Çevre Derneği Başkanı Atila Dulkadir ve Ufka Yolculuk temsilcileri katıldı.

        (MT-SLH-Y)

        04.01.2018 13:41:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırıkkale İlçeleri
        Tüm Kırıkkale Haberleri
         Kırıkkale

        Kırıkkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa