Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Milletvekili Öztürk Giresun'a yapılan yatırımların son durumunu değerlendirdi

        (Fotoğraflı)

        GİRESUN (İHA) - AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, beraberinde bulunan Merkez İlçe Başkanı Mete Bahadır Yılmaz'ın katılımıyla Giresun Gazeteciler Derneği'nde düzenlediği basın toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

        Giresun'un planlanan bütün yatırımlarının takipçisi olmaya devam ettiklerini ifade eden Milletvekili Öztürk, Güney Çevreyolu projesi, Araştırma Hastanesi, Adliye Sarayı, Çotanak Stadyumu gibi bir çok konuda açıklamalarda bulundu.

        Milletvekili Öztürk yaptığı açıklamada "takip ettiğimiz projelerin içerisinde başta Güney Çevreyolu bulunmaktadır. Güney Çevreyolu Piraziz ile Keşap ilçeleri arasında 48 kilometre uzunluğunda üç gidiş, üç geliş şerit, tünel ve viyadüklerle neredeyse üç havaalanı yatırım maliyetine eş değer bir ödenekle yapılacağından proje ihalesi biraz uzamıştır. Ancak proje ihalesi 2018 yılı içerisinde bitirilecek ve 2019 yılı içerisinde çalışmaların başlaması hedeflenmektedir. Yine Araştırma Hastanesi yatırımı tüm hızıyla devam ediyor. Çotanak Stadyumu devam ediyor ve planlanan süre içerisinde bitirilmesi hedefleniyor. Bunlarla birlikte bağımsız bir adliye sarayı için uzun zamandır yer arayışımız devam etmekteydi ve Espiye'ye yapılmakta olan Bölge Cezaevi tamamlandığında buraya taşınacak olan mevcut cezaevi arazisinin yerine Adliye Sarayı yapılacaktır. Yine ilimizin çöp sorunu Çavuşlu Beldesi'ne yapılan Katı Atık Bertaraf Tesisiyle çözülmüştür. Ancak Aksu deresi ağızında bulunan çöp dağı hala burada durmaktadır. Bu çöp alanıyla ilgili yeşil alan, sosyal alan gibi bir takım projelerimiz bulunmaktadır. Ancak öncelikle bu çöp dağının buradan taşınması gerekmektedir" dedi.

        (AB-ÖS-Y)

        04.01.2018 13:40:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Giresun İlçeleri
        Tüm Giresun Haberleri
         Giresun

        Giresun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa