Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti İl Başkanı Aydın partililerle bir araya gelmeye devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Abdullah Söylemez

        AĞRI (İHA) - AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın, Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe ve İl Teşkilat mensupları ile ilçe ziyaretleri gerçekleştirdi.

        Ağrı'da yapılan Ak Parti Ağrı 6. Olağan İl kongresinden sonra, AK Parti Ağrı İl Başkanı Aydın, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Doğubayazıt, Eleşkirt, Hamur, Tutak, Taşlıçay ve Diyadin ilçelerinde partililerle bir araya gelen İl Başkanı Aydın partililer tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Partililer ve vatandaşlarla tek tek tokalaşan Başkan Aydın, talep ve sorunları dinleyerek sohbet etti. 2019 yılında yapılacak seçimler hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Abbas Aydın, "İnşallah 2019 mart ayında yerel seçimleri, kasım ayında ise Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilleri seçimleri ile Türkiye'miz yeni bir döneme girecek. Ağrı'da yaptığımız kongreler ile bütün seçimleri idare edecek ekipler iş başına geldi. Daha fazla vatandaşımıza ulaşabilmek için neler yapabileceğimizi istişare ettik. Önümüzdeki günlerden itibaren her zaman yanında olduğumuz vatandaşlarımızın arasında ilçe başkan ve yönetimlerimizdeki arkadaşlarımızı daha sık görebileceksiniz" dedi.

        'Bu bir dava, bu davanın gayesi hak rızası, halk hizmetidir'

        Ak Parti kongre sürecinin bittiğini, kongrelerin Ağrı'da bayram havasında geçtiğini söyleyen İl Başkanı Aydın; "Ak Parti sadece siyasi bir parti ve sadece siyasi bir hareketten ibaret değildir. Bu aynı zamanda bir davanın adıdır. Bu davanın gayesi hakk'ın rızası ve halkın hizmetidir. Kurulduğu günden bu yana liderimiz Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde girdiği her seçimden zafer ile çıkan partimizin başarısının ardındaki sır budur. Gitmiş olduğum her ilçemizde birlik, beraberlik ve kardeşlik havası olduğunu görüyoruz. Görevi devreden arkadaşlarımızla ve görevi devralan arkadaşlarımız kucaklaşıyorlar. Görevi devreden arkadaşlarımız sadece resmi olarak görevi bitiyor. Ama bu davadaki hizmet görevi bitmiyor, çalışmaya devam ediyor" ifadelerini kullandı.

        'İlk günkü aşkla çalışmalarımıza devam edeceğiz'

        Ak Parti'nin kongrelerden daha da güçlenerek çıktığını belirten Aydın, "Kongreler asla bir tasfiye süreci değildir. Aksine takviye sürecidir. Bu kongrelerle yapılan, yorulan, yıpranan arkadaşlarımızla daha dinamik, daha enerjik arkadaşlarımız arasındaki görev değişimidir. İlk günkü aşkla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çalışmalarımızın ana teması daha çok tevazu, daha çok gayret olacaktır. Daha çok gönüllere dokunacağız ve daha çok gönül alacağız, zira gönül almadan oy alamazsınız" diye konuştu.

        (AS-Y)

        04.01.2018 09:35:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ağrı İlçeleri
        Tüm Ağrı Haberleri
         Ağrı

        Ağrı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa