Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Giresun'un milli istihdam gururuna tebrik ziyareti

        (Fotoğraflı)

        GİRESUN (İHA) - AK Parti Giresun İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Milli İstihdam Seferberliği kapsamında istihdamda Giresun il birincisi olan Mavi Yurt Bakım Merkezleri A.Ş.'ye tebrik ziyaretinde bulundu.

        AK Parti Dereli İlçe Başkanı Aydın Akbaş ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaret sırasında İcra Kurulu Başkanı Yener Türk'ten kurumun çalışmalarıyla ilgili detaylı bilgiler alan Şenlikoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı Milli İstihdam Seferberliği kapsamında Giresun'da istihdam birincisi olan Mavi Yurt A.Ş.'nin bu başarısının gurur verici olduğunu söyledi.

        Ödülünü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden alan Yener Türk'ü tebrik eden Şenlikoğlu, "Cumhurbaşkanımızın başlattığı Milli İstihdam Seferberliği'nde çok önemli mesafeler kat edildi. Giresun merkezinin dışında Ordu, Dereli ve Şebinkarahisar'da da bakım merkezleri açma başarısını gösteren Mavi Yurt A.Ş.'nin bölgemiz kapsamında yapmış olduğu yatırımlar ve istihdama sağladığı katkılar nedeniyle ödül alması bir tesadüf değildir. Mavi Yurt A.Ş.'yi ve İcra Kurulu Başkanı Yener Türk'ü bir kez daha tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

        "Yatırımcılarımızın her zaman yanındayız"

        Memlekete yatırım yapan kurum, kuruluş ve müteşebbislerin her zaman destekçisi olduklarını ifade eden AK Parti İl Başkanı Şenlikoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü;

        "Yener Türk hemşerimizin bu başarılı günlere çok çalışarak, azmederek ve tırnaklarıyla kazıyarak geldiğini çok iyi biliyoruz. Ülkemizde geçmişten bu güne zaman zaman bürokratik anlamda bazı zorluklar yaşandığı da bir gerçek. Hükümet olarak bu zorlukları en aza indirmenin gayreti içerisindeyiz. Yaşlı ve engelli vatandaşlarımıza özverili bir şekilde hizmetin en iyisini veren Mavi Yurt A.Ş.'nin her zaman yanındayız. Kurumun bundan sonraki yatırımlarının artması, çalışma alanının genişlemesi ve Cumhurbaşkanımızın başlattığı ikinci Milli İstihdam Seferberliği'ne yönelik daha çok istihdam sağlaması doğrultusunda elimizden geleni yapacağız."

        Mavi Yurt A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Yener Türk ise Şenlikoğlu ve Akbaş'a ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

        Türk, "Bu ziyaretinizle kurum olarak bize büyük moral vererek çalışma şevkimizi arttırdınız. Yaşlı ve engelli vatandaşlarımıza bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hizmetin en güzelini vermeye devam edeceğiz" dedi. Türk, ayrıca görevlerine yeni başlayan AK Parti İl Başkanı Şenlikoğlu'na ve Dereli İlçe Başkanı Akbaş'a başarılar diledi.

        (AB-ÖS-Y)

        04.01.2018 09:19:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Giresun İlçeleri
        Tüm Giresun Haberleri
         Giresun

        Giresun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa