Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Önal 'Yılın En Başarılı Belediye Başkanları' listesinde

        (Fotoğraflı)

        Olgun Yıldız

        ARDAHAN (İHA) - Ardahan'ın Damal ilçesi Belediye Başkanı Ergin Önal, 2017 yılında yaptığı hizmetlerden dolayı 'Yılın En Başarılı Belediye Başkanları' arasında yer aldı.

        Yükselen ses yayın organı tarafından yapılan araştırmalar sonucunda Türkiye'nin en başarılı belediye başkanları belirlendi. Yılın En Başarılı Belediye Başkanları arasında yer alan Damal Belediye Başkanı Ergin Önal yaptığı açıklamada, Yükselen ses yayın organı tarafından yapılan araştırma ve anket sonuçlarından yılın başarılı belediye başkanları kategorisinde yer almaktan memnun olduğunu ifade ederek, ''Ödülümü şahsım ve ilçem adına almaktan mutluluk duydum. Damal için güzel projelere imza atmaya devam edeceğiz'' dedi.

        Önal, ''Çalışmalarımız, emeklerimiz meyvesini vermeye başladı, anketler ve alan araştırmaları sonucu 2017 yılının en başarılı belediye başkanları arasında gösterildim ve 2018 takviminde yer aldım.

        Başarı; özveri, ekip ve sabır işidir. Başarıda payı olan mesai arkadaşlarıma, beni seçip sabır gösteren Damal Halkına ve bize destek olan bütün kişi ve kurumlara teşekkür ediyorum başarı hepimizin.'' şeklinde konuştu.

        (OY-AT-Y)

        23.12.2017 11:03:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ardahan İlçeleri
        Tüm Ardahan Haberleri
         Ardahan

        Ardahan

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa