Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muhtar ve vatandaşlarla buluşma toplantısı

        (Fotoğraflı)

        ISPARTA (İHA) - Isparta'nın Şarkikaraağaç Kaymakamı Sertaç Kırçuval, Göksöğüt Köyünde 'Muhtar ve Vatandaşlarla Buluşma Toplantısı'na katıldı.

        İçişleri Bakanlığı'nın talimatı doğrultusunda her ay düzenlenen 'Muhtar ve Vatandaşlarla Buluşma Toplantısı' Şarkikaraağaç Kaymakamı Sertaç Kırçuval başkanlığında Göksöğüt Köyünde gerçekleştirildi. Toplantıya, Belediye Başkanı İsa Çarkacı, İlçe Jandarma Komutanı Yılmaz Ulutaş, İlçe Emniyet Müdürü Metin Özdemir, Çiçekpınar Beldesi Belediye Başkanı Derviş Açar, Daire amirleri, İl Genel Meclis Üyeleri katıldı. Kaymakam Kırçuval, Vatandaşlarla sohbet ederek onların sorunlarını ve isteklerini dinledi. Kaymakam Kırçuval daha sonra muhtar ve vatandaşların talep ve şikayetlerinin kısa sürede çözümü için talimat verdi.

        Toplantıdan sonra Kaymakam Kırçuval ve beraberindekiler köyle bulunan gazi ve şehit yakınları ile yaşlı vatandaşları ziyaret etti.

        (SÇ-SÇ-Y)

        17.12.2017 13:59:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Isparta İlçeleri
        Tüm Isparta Haberleri
         Isparta

        Isparta

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa