Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çiftçilerin borçları ertelendi

        (Fotoğraflı)

        Ercan Tunç

        IĞDIR (İHA) - Iğdır'da meydana gelen fırtınadan dolayı çiftçilerin görmüş olduğu zararlar tespit edilerek kayıt altına alındı.

        Konuyla ilgili açıklama yapan, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Özkan Yolcu, çiftçilerin görmüş olduğu zararlar tespit ve kayıt altına alınarak Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına bildirildiğini belirtti. Yolcu, "çiftçilerimizin mağduriyetini bir nebze olsun azaltmak için teknik elemanlarımızca yaptığımız çalışmalar sonucunda Afetten zarar gören çiftçilerimizin, Bakanlar Kurulu kararı ile borçları 1 yıl ertelenmiştir. 1 Ocak-31 Aralık 2017 tarihine kadar zarar tespitleri yapılan ve borç ertelemesi yapmak isteyen çiftçilerimizin İl Müdürlüğümüze müracaat etmeleri gerekmektedir. Bu müracaatlar neticesinde çiftçilerimiz borçlarını erteleyebileceklerdir. Zarar tespiti yapılan çiftçilerimize SMS yolu ile bilgilendirme yapılmıştır" dedi.

        (ET-AA-Y)

        06.12.2017 11:58:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Iğdır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Iğdır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Iğdır İlçeleri
        Tüm Iğdır Haberleri
         Iğdır

        Iğdır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa