Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ağrı merkezli 2 ilde PKK/KCK operasyonu: 6 şüpheli tutuklandı

        AĞRI (İHA) - Ağrı ve İstanbul'da terör örgütü PKK/KCK içerisinde faaliyet yürüten ve sosyal medya üzerinden propaganda yapan şüphelilere yönelik yapılan operasyonlarda 6 şüpheli tutuklandı.

        Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri PKK/KCK silahlı terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten, örgüte üye olan, sosyal medya üzerinden terör örgütü propagandası yapan ve terör örgütünün propagandasına dönüşen terörist cenazelerine katılan 35 şüphelinin yakalanmasına yönelik Ağrı merkezli Doğubayazıt, Patnos, Diyadin, Eleşkirt ve Taşlıçay ilçeleri ile birlikte İstanbul ilinde eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirilmişti.

        Gerçekleştirilen operasyonlarda 29 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin adli işlemleri tamamlandıktan sonra 6 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 21 şüpheli hakkında mahkemece adli kontrol kararı verirken, 2 şüpheli ise savcılık işlemleri sonrası serbest bırakıldı. Firari 6 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

        (AG-AA)

        01.12.2017 16:58:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ağrı İlçeleri
        Tüm Ağrı Haberleri
         Ağrı

        Ağrı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa