Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Yeni Gelin 56. bölüm fragmanı yayılandı: Bunlar yanaşmaysa biz neyiz?

        Show TV’de ekrana gelen Süreç Film imzalı Yeni Gelin’in 56. bölüm tanıtımı yayınlandı. Baran’ın Şirin’den çocuk istediği tanıtımda, Kamil ve Kalender’in havuzda tavla keyfi yaptığı eğlenceli görüntüler dikkat çekiyor. Konağa yanaşma alınmasını isteyen Nazgül ve Afet pişman olacağa benziyor. İşte, Yeni Gelin 56. bölüm fragmanı...

        YENİ GELİN SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

        Yeni Gelin’in geçtiğimiz akşam ekrana gelen 55. bölümünde Siverekli’nin oyunuyla ıssız bir adada gözlerini açan Bozok gençleri, hayatta kalmaya çalıştı. Su ve yiyecek bulmak, ateş yakmak için direnen Bozokların sabrı tükendikçe, Siverekli oyunun aksiyonunu giderek arttırdı. Bozok gençleri, ıssız adada hayatta kalma mücadelesi verirken Bozok Konağı’nda kadınların gündemi başkaydı. Kalender’in gözünde saygın biri olmak isteyen kadınların hepsi kendine bir hedef koydu. Fakat belediye reisliğine adaylığını koyan Möhteber hedefini çok yükseğe çıkardı. Bu sırada adada kamp yapan geçleri bulan Bozoklar kurtularak, konağa geri döndü. Kalender, Möhteber’in belediye reisi olmasına sonuna kadar karşı çıksa da, onu dinlemeyen Möhteber seçim kampanyasına başladı.

        REKLAM

        USTA İSİMLER YENİ GELİN KADROSUNDA

        Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Yeni Gelin'de başrollerindeki Jessica May ve Tolga Mendi’nin yanı sıra Mustafa Avkıran, Sema Keçik, Dağhan Külegeç, Yonca Şahinbaş, Zeynep Kankonde, Lale Başar ve Renan Bilek gibi usta oyuncular da yer alıyor.

        Yeni Gelin merakla beklenen yeni bölümüyle 6 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

        Yeni Gelin 56. bölüm fragmanı:

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa