Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mehmet Büyükekşi yeni TFF Başkanı olarak atandı. Hayırlı olsun. En doğru kararı bir önceki yönetimden Alkım Kalkavan, Hamit Altıntop ve Ali Düşmez dışında kimseyi almaması. Tarihin en kötü federasyonunda, tarihin en bölgeci/hemşerici/şaibeli ekibini yok etti. beIN yalakalarını da almadı.

        2. Doğru kararı Disiplin ve Tahkim Kurulları'nın istifasını isteyeceğini belirtmek oldu.

        3. Doğru mesajı gelirleri artırmanın ancak ve sadece futbol kalitesini artırmakla mümkün olduğuna işaret etmek oldu.

        Bir yıl sonra yeniden seçim var. O seçim dönemine kadarki bu sezon kimseye eyyam yapmayacağından, bildiğini yapmaktan geri durmayacağından eminim. Büyükekşi Başkan'a orta ve uzun vadeli hedeflerimizi anlatırız. Ama hemen yapması gereken bir şey var.

        Kendisi rahmetli Hasan Doğan'ı refere etti. Hasan Doğan'ın kısa başkanlık dönemindeki en büyük ve en doğru hareketi, 5 şaibeli hakemin hakemliklerini bitirmek olmuştu.

        Büyükekşi'ye de aynen bunu tavsiye ediyorum. Bir önceki TFF'de yok edilmeye çalışılan hakemlere karşı yeni bir liste hazırlanmıştı. O listeyi hazırlayan, içlerinden bazılarını operasyoncu olarak tetik çekmeye gönderen hemşerici/bölgeci/şaibeli isimler şimdi yok. O zaman onların operasyonlarının da olmaması lazım. 5 tetikçi hakemin de biletinin kesilmesi lazım. Büyükekşi'ye en önemli 2 tavsiyemden birincisi budur.

        İkincisi ise "topu taca atma" yalanına son vermesi ve 'sahtekarlar ligi'ni bitirmesi. Daha detaylı yazarız. Yeni dönemin hayırlı olmasını dilerim.

        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00
        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar