Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Crespo gidip Gustavo o bölgeye geldiğinden beri ön alan baskısı sakit kalan Fenerbahçe, bu kez bir de Mert Hakan yokken Karagümrük gibi hem iyi çıkabilen hem de gitti mi cezalandırabilen bir rakibe karşı ne yapacaktı. İsmail Hoca kolayı seçti. Nazım'ı sağ beke Osayi'yi forvete attı. İrfan'a da "al sana 10 numara pozisyonu" dedi. Neden olduğunu anlamadığım şekilde 10 numara zannedilen ve hep orada oynasın istenen İrfan Can yine verimli olamadı. Osayi de maç boyu yakalanan en iyi fırsatı yakalasa da bitiriciliği sıfır olduğundan değerlendiremedi. Bu tip eksikliklerde klasik düşünce dışında bir şeyler deneyince etkili olabiliyor. Yoksa rakibinizi açamıyorsunuz. 74'e kadar daha net golleri kaçıran Karagümrük'tü. O dakikada Enner ve Sosa girince "Hoca herhalde çift santrfora dönecek" dedik ama Serdar Dursun çıktı. 2 haftadır sallantıda olsa da son 15 dakika pekala çift santrfordan biri olabilirdi. İrfan kendini daha iyi hissettiği sağ kenarda biraz kıpırdansa da gol için yeterli üretim sağlanamadı. Rossi ve Gustavo'nun şutları da sonuç vermeyince maç başladığı gibi bitti. Viviano ve Altay takımlarına puan kazandırdılar. Maç öncesi tahmin ettiğimiz gibi 1'er puan aldılar.

        Fenerbahçe açısından kaybedilmiş 2 puan gibi gözükse de İsmail Kartal son tahlilde gemiyi limana yanaştırdı. Son hafta küme düşmüş Malatya'dan 1 puan alınması halinde 2. bitiriliyor. Kendisi son derece iyi bir dönem geçirmiştir. Başarılı olmuştur. Yollar ayrılırsa da güzel bir teşekkürü sonuna kadar hak etmiştir.

        Son 2 dakikadaki ıslıklamayı hiç sevmedim. Taraftarı anlıyorum ama bu kadar tepkisellik artık saçma. Seneye bir sürü puan kaybı-kötü oyun-kötü skor olacak. Taraftar yönetimden haklı olarak bir sürü olumlu şey bekliyor. Ama Fenerbahçe taraftarı da artık kaseti biraz değiştirmeli. Seneye onlara da çok iş düşecek. Milattan önceden kalmış tezahüratların yerine yeni besteler lazım. Ama en başta yeni bir bakış açısına da ihtiyaç var.

        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00
        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar