Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altay için son şanstı. Galatsaray, ilk kez orta saha merkez üçlüsünü 3 farklı tip oyuncu ile kurmuştu. Kesici Pulgar; tempocu Berkan ve teknik Emre Kılınç. Bu 3 oyuncu da kalite bakımından tartışılır olsa da eldeki malzeme gereği yapılabilecek doğru 3'lü merkez buydu.

        İlk atakta Kerem golü attı. Sonra farkı artıracak 2 pozisyonda artık emekliliği çoktan gelmiş Gomis işi bitiremedi.

        Altay ne oynadığı belli olmayan bir takım. İstekli ve cesaretli oyuncuları var ama bir düzenleri yok. Doğaçlama oyun da bir fayda getirmiyor.

        İkinci devrede durum ilk devre ile aynı iken Marcao'nun yerini Alpaslan'a bırakması ile bir dönem baskı yediler. İki bek de savunma faullerinden sarı kartlık oldu. 46-86 arası hiç ama hiç hücum edemeyen bir G.Saray vardı.

        Torrent, takımını Kerem'e bağımlı bir hale getirdi. Kerem alır, Kerem gider, Kerem koşar, Kerem'e aktarın.. Bir takım bir oyuncuya bağımlı hale gelince durum da böyle oluyor. 8 de golü atan Kerem, son 8 dakikada da 2 pozisyonda iyi son paslar veremeyip skoru artırma imkanını değerlendiremedi.

        Altay baskılı gibi gözükse de pozisyon üretemediler ve neden düştüklerini özetleyen bir 90 dakika oynadılar. Kaliteleri düşük ve bir oyun planları yok. Kazımcan, Poko ve Thaciano ligde kalır. Bu kadar zayıf rakibe karşı bile Nelsson ve Muslera yine güven verdiyse varın durumu siz düşünün.

        Biz izleyenler açısından son derece kalitesi düşük, keyifsiz, hemen unutulacak bir maçtı. G.Saray'a 3 puan getirdi. Başka da üzerinde konuşulacak bir şey yok.

        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00
        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar