Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Maç başladı, daha 30. saniyede Crespo'yu tokatlayarak yere düşüren Baiano, yerde yatan arkadaşına bakmaya gelen Kim'e vurunca atıldı. 5. dakikada Rossi, Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi. Bir takım düşünün. 10 kişi başlıyorsunuz maça ve 5. dakikada geriye düşüyorsunuz. Kabus senaryosu. 10. dakikadan itibaren Fenerbahçe işi bıraktı. 20'den sonra Rize denge kurmaya ve bir çıkış aramaya başladı. Devre sonunda ortada hiç bir şey yokken Rizeli oyuncu piknikte yatar gibi kolunu uzattı, o top koluna çarpınca da penaltı oldu. Bir dakika sonra maçın başından beri aslında atılacak hareketler yapan Eren, bir mantıksız hareket daha yapıp İrfan'ı düşürdü. Serdar Dursun 2. penaltı golünü attı. 2. devrede Bülent Korkmaz zaten Eren'i Cemali ile değiştirdi. İsmail Kartal ise Mert Hakan yerine Arda'yı; Osayi yerine de Nazım'ı oyuna sürdü. Nazım ortaladı, Arda kafayı vurdu seken topu tamamlayan Serdar Dursun hat-trick yaptı. Sonrası büyük yıldız Arda Güler'in Valencia'nın kafasına attığı topla yaptığı 3. asist. Bu genç star, 255 dakikada 3 gol 3 asist yaparak ne kadar verimli bir isim olduğunu bir kez daha gösterdi.

        Crespo ve Osayi'nin sakatlıkları can sıkıcı gelişmelerdi. Burada İsmail Hoca'ya 2 eleştirim var. Rakip 10 kişi ve skor 4-0. Serdar Dursun gol sayısını geliştirebilecekken neden oyundan alındı? Valencia, Rossi ile değişebilirdi. 5. oyuncu değişikliği de Gustavo yerine Burak Kapacak olabilirdi. O da 5-0 olmuş maçta süre alabilirdi. Bu kadar statik olmaya gerek var mıydı?

        Fenerbahçe normal şartlar altında da Rize'yi rahat yenerdi de maç başında atılan oyuncusu, sol beki takıma ihanet edercesine oynayınca Fenerbahçe'nin işini çok kolaylaştırdılar. Kendi yönetimlerini istifaya davet edip Arda Güler'i alkışlayan Rize taraftarı, doğru mesajı veriyordu aslında... Fenerbahçeli artık sezonun bitimini, 2. olmayı ve başkanının yeni sezon kararlarını vermesini bekliyor.

        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00
        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar