Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Ali Koç, belki de ilk defa kararsız kalmakta haklı. Bir yanda kendisinin de 3 hafta önce beyan ettiği gibi gönlünde yatan, görüşmeler yapılan kariyerli yabancı hocalar; diğer yanda ligde kendi kadrosunu bulduktan sonra son derece istikrarlı bir gidişatı üstelik iyi oyunla birleştirerek giden İsmail Kartal ile devam ihtimali..

        Terazinin her iki yanı da dolu. Kriterler elbette değişken. Eğer ben başkan olsaydım bugüne kadar yabancı hocayı açıklamış olurdum. Ama hala açıklamamış, anlaşmamış olsaydım tıpkı başkan Koç gibi biraz daha düşünürdüm. Lig 22 Mayıs'ta bitiyor. F.Bahçe 2. veya 3. olacak. Haziran'ın 20'lerinde sezon açılması gerekiyor ki Temmuz ortası başlayacak Avrupa takvimine yetişilsin. Üstelik önümüzdeki sezon lig en geç Ağustos'un ilk haftası başlayacak. Bu kadar dar alanda yabancı hoca ile en azından yüzde 40-50'lere varan yeniden yapılanma mı yoksa İsmail Kartal ile devam edip yapılanma oranını yüzde 20-25'lerde tutmak mı? Zor karar olduğu açık.

        Ne karar verirlerse versinler eleştirmek zor. Burada benim tek kriterim zamanlama. Fenerbahçe geçmiş dönemlerde olduğu gibi artık zaman kaybetmemeli. Gelecek sezonun kararını bugünlerde artık vermeli. Bir karar verilip ve arkasında durulmalı. Yönetim kademesindekilerin sorumluluğu aslen budur. Fenerbahçe bu defa da geç kalamaz. Yeniden yapılanma sayılacak bir yabancı hoca mı yoksa güvenli liman İsmail Kartal mı? Karar ne olursa olsun bir hafta 10 gün içerisinde açıklanmalı. Asıl pişmanlık "onu alacağıma bunu alsaydım"dan çok "zamanında yapabilseydik" olur çünkü..

        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00
        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar