Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burak Elmas ve Fatih Terim baş başa verdiler ve 30 milyon Euro bonservis harcayıp bir sürü oyuncu aldılar. Ve ciddi kalite eksikliği olan bir takım kurdular. Bu başarı (!) sadece Burak Elmas'a yıkılamaz. Fatih Terim de çok büyük sorumludur. Alpaslan'la, 2. yarı regista oynayan Aytaç'la, Morutan'la, 2 defansif oyuncu Berkan ve Taylan'la hele hele İsmail Çipe ile küme düşmeme mücadelesi verirsin. İdeal kadrosu ile yedekler arasında ciddi uçurum var G.Saray'ın. Hocalık katkısı dışında ciddi bir kadro kalitesi problemi var.

        Domenec Torrent'i ancak 29 Ocak haftasındaki milli aradan sonra tam değerlendirmeliyiz. Ama hocaya şimdiden söyleyelim 4-6-0; false 9 oynanacak bir teknik yeterliliği yok sizin takımınızın. Aytaç'tan da regista olmaz. Bu tip uyarılarımızı yapalım. Ama özel olarak bek bindirmelerini, Aanholt'un müthiş etkili hücum girişimlerini, savunma arkası adam kaçırma girişimlerini de not ettik. Torrent'in oyuna katkı vermek isteyeceği açık. Şubat başında kendisi hakkında yorumlarımızı daha sağlıklı yaparız. Ama kadro kalitesi değil Domenec Torrent'i Pep Guardiola'yı dahi tartıştırır. Burak Elmas olsam bu hafta bir kaleci ve bir tartışılmaz hücum oyuncusu alırdım. Sağ önde oynayabilecek golcü bir forvet. Kaleci-Boey - Nelson - Marcao - Aanholt

        Cicaldao - Berkan - Emre Kılıç - Kerem - Muhammed ve sağ ön transfer ile ortalama üstü bir takıma dönüşebilir.

        ☆☆

        Ömer Erdoğan gerçekten iyi bir taktisyen. Ciddi cesur bir hoca. Ribeiro işte Torrent'in arayıp bulamadığı regista. Öndeki 4 oyuncunun tamamı forvet ve gole yakın isimler. Aanholt, 1-0 iken penaltıyı atsa belki mağlup olurlardı ama Erdoğan cesareti ve taktisyenliği ile önü açık hocalarımızdan. Hatayspor'u tebrik ediyorum.

        Hakem Erkan Özdamar çok kötü maç yönetti. 10 tane tartışmalı pozisyon var. Hatay'ın 2-2 beraberliği bulduğu golden önce ofsayt vardı. Ama verdiği, veremediği penaltılar; saha içinde dağılması ile çok kötü bir maç çıkardı.

        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00
        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar