Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fenerbahçeneredeyse 60 gündür Kolarov'la yatıp Kolarov'la kalkıyor.

        Durum şu.

        Oyuncu yıllık 2.5 milyon Euro gibi gayet makul bir ücret ile gelmeyi kabul etti. Karakterini ortaya koydu ve Fenerbahçe'den başka bir yerde oynamayacağını söyledi.

        Inter'i, Napoli'yi reddetti.

        Şimdi bu oyuncu için "2 milyon Euro'dan fazla vermeyelim" diyor Comolli aklı..

        Roma da 4 istiyor. 3 milyon Euro'ya alınır yani. Şimdi arada 1 milyon Euro gibi bir fark varken bu kadar önemli bir isim 60 gündür alınamıyorsa bu işin tek sebebi karar verici Comolli'nin bu oyuncuyu önermemiş olmasıdır.

        Böyle bir oyuncu bonservissiz olsa zaten 2-3 milyon Euro imza parası vereceksiniz. Bu kadar uzatmanın manası nedir?

        Aradaki 1 milyon Euro fark zaten Kolarov'un frikik golüyle kazanacağın 2 maçta kapanır. 3 yılda kaç tane frikik golü atacağını siz hesaplayın.

        • Sadece geçen sene Ayuv denen 'bitik'in menajerine komisyon olarak 840 bin Euro veren kulüp;

        • Islam Slimani'yi toplam 6.5 milyon Euro'ya mal eden kulüp;

        • Zajc denen kimsenin istemediği oyuncuyu 4 milyon Euro + Salih Uçan'a alan kulüp;

        • Frey'e 2.675 milyon Euro bonservis ödeyen kulüp;

        • Bu sene Deniz Türüç için 3 milyon Euro; Brian Nielsen'in menajerliğini yaptığı Zanka için 3.3 milyon Euro bonservis ödemeye hazır kulüp;

        Kolarov için 1 milyon Euro'nun derdinde.. İnanın bu oyuncuyu Comolli önerse şimdiye çoktaaan alınmıştı.

        Bu sene peşinde koşulan Juan Jesus ve Gerson'un (Sonra Fiorentina'ya gitti) Roma'nın o dönemki sportif direktörü Monchi tarafından BEDELSİZ kiralama ileFenerbahçe'yeönerildiğini; Comolli'nin reddettiğini bu taraftar bilsin.

        Geçen yıl devre arasında Nico Gaitan'ın 1.5 milyon Euro bonservis ile Fenerbahçe'ye önerildiğini ve Comolli'nin reddettiğini bu taraftar bilsin..

        Şimdi de Kolarov, neredeyse Comolli'nin kankası Ayuv'un menajerine verilecek komisyon kadar fark varken kaçırılırsa büyük hatalara bir yenisi eklenmiş olur.

        Comolli'nin kendi tanımadığı isimler, kankaları dışında kimseyle iş yapmama takıntısı; Vedat'a mal oluyordu. Kolarov'a da mal olmasın.

        Fenerbahçe taraftarı her şeyin en iyisini istemekte haklıdır. Ama bilsinler ki Comolli kendisi önerse 50 kere alınmıştı bu oyuncu..

        Ali Koç seçildi.. Kendisi karar versin, kendisinin getirdiği atanmışa teslim olmasın.

        Şimdiye kadar tüm transferler bitirilmiş olmalı, bugünlerde Ben Arfa gibi Ibrahimovic gibi Balotelli gibi Luiz Gustavo gibi sınıf atlatacak isimlere yönelinmeliydi.

        Lige 15 gün kaldı...

        Eyy Fenerbahçe'yi yönetenler, bilmem farkında mısınız? Rakibiniz Falcao'yu aldı.. Seri'yi aldı. Banega'yı hedefledi farkında mısınız? Win Win'in hakkını verin artık..

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar